Overheid

De Vries Projekt Design heeft vele overheidsgebouwen voorzien van bewegwijzering. Dat begint vaak met een traditionele oplossing waarbij afdelingen bewegwijzerd worden, maar dat wordt steeds dynamischer. De reden hiervoor is dat afdelingen zich niet altijd op dezelfde plek bevinden. Denk aan beperkte bezetting van loketten tijdens avond openstellingen.
Soms zal gebruik gemaakt worden van een volgnummersysteem waarin de afspraken met burgers worden vastgelegd. Informatie over wachttijden kan weergegeven worden en tijdens het wachten kan informatie worden getoond over de afdeling waar men op zit te wachten. Door slimme koppelingen kunnen wij burgers op de juiste manier naar de juiste locatie te verwijzen.
Ook medewerkers zitten niet altijd meer op dezelfde plek door invoering van ‘Het Nieuwe Werken’ maar u wilt wel dat ze makkelijk en snel voor iedereen vindbaar zijn. Met inavv is het ook mogelijk te bekijken waar een ruimte vrij is voor bijvoorbeeld een ad-hoc overleg en om deze direct te reserveren.