Wayfinding in complexe gebouwen

We vinden het de normaalste zaak van de wereld om gebruik te maken van navigatie in de auto. Zou het niet een enorme uitkomst zijn om binnen complexe gebouwen ook gebruik te kunnen maken van dergelijke technieken? Met de inavv app bieden wij u op een eenvoudige manier een navigatiesysteem op uw device dat u voorziet van de beste route naar uw bestemming binnen een complex gebouw. INAVV werkt met de Eyedog navigatie app welke het mogelijk maakt om te navigeren met behulp van foto’s van herkenningspunten in het gebouw waardoor de bezoeker erg makkelijk de weg vindt met een mobiele telefoonMet name in ziekenhuizen is dit een zeer klantvriendelijk systeem waarmee de bezoeker en patiënt snel zijn weg kan vinden.

Deze unieke manier van bewegwijzeren wordt in combinatie met een statische bewegwijzeringen als optimale ondersteuning toegepast.

Zo kunnen plotselinge veranderingen ( tijdelijke afsluiting van lift/gang) in real time worden aangebracht. De bezoeker wordt dan ongemerkt omgeleid. Ook wordt er voor de minder valide bezoekers, bv rolstoelgebruikers, een extra mogelijkheid aangeboden een route te kiezen die liften en roltrappen mijdt.
Bezoekers kunnen als voorbereiding op hun afspraak de route vooraf (bv thuis)  bekijken. Een bezoeker voelt zich hierdoor veel meer op zijn gemak bij binnenkomst in het gebouw of ziekenhuis.